Candido Besa ardoen dastaketa

Registrations are closed
Arabar Errioxako Eskuernaga herrian kokatutako upategia 1940. urtean hasi zen ardoa egiten, familiak aitonaren eskutik.

Candido Besa ardoa “beratze karbonikoa” deituriko prozesuaren bitartez elaboratzen dute. Hartzidura alkoholikoa egin eta gero mahatsa zapaldu egiten dute,betidanik egin izan den bezala. Eta horrela ardoaren bihotza lortzen dute.  
Dastaketan Eskuernagako upategiko ardo guztiak bertatik bertara ezagutu eta dastatzeko aukera izango dugu. 

 
 


Date & Time
astelehena
2024(e)ko urtarrilaren 29(a)
20:00 22:00 Europe/Madrid
Kokapena

(Aiaraldea Ekintzen Faktoria) Aiaraldea Kooperatiba Elkartea

Errotari kalea 4-8 pabilioia.
01400 Laudio/Llodio
Euskal Herria
+34 946 56 85 54
+34 688 64 79 42
faktoria@aiaraldea.eus
Ikusi mapan
Antolatzailea

(Aiaraldea Ekintzen Faktoria) Aiaraldea Kooperatiba Elkartea

+34 946 56 85 54
+34 688 64 79 42
faktoria@aiaraldea.eus
SHARE

Partekatu jarduera hau zure sare sozialetan.